Η Temu αναθεωρεί το επιχειρηματικό της μοντέλο όσον αφορά τις αποστολές μικρής αξίας, λόγω τις κατάστασης με τους εμπορικούς δασμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να εμφανίζει μόνο προϊόντα που έρχονται από αποθήκες με έδρα τις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα που αποστέλλονται απευθείας από την Κίνα πλέον εμφανίζονται ως μη διαθέσιμα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους νέους δασμούς του Trump.

Σε αυτή την εφαρμογή αποθηκεύονται τα στοιχεία ταυτότητας ανηλίκων

Το Temu έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθηση στις ΗΠΑ ως ένας προορισμός για προϊόντα με απίστευτες εκπτώσεις, πετυχαίνοντας να διατηρήσει τις εν λόγω τιμές λόγω του e minimis, ο οποίος επιτρέπει σε είδη αξίας 800 δολαρίων ή λιγότερο να εισέρχονται στη χώρα αφορολόγητα από το 2016.

Κάτι τέτοιο πλέον σταματά και οι πελάτες του Temu στις ΗΠΑ μπορούν πλέον μόνο να αγοράσουν προϊόντα από εμπόρους που έχουν την έδρα τους εκεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗnaftemporiki
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • temu
Προηγούμενο άρθροΣε αυτή την εφαρμογή αποθηκεύονται τα στοιχεία ταυτότητας ανηλίκων
Επόμενο άρθροΤέλος ο Firefox χωρίς τη Google
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτάνει όμως πια με αυτά τα γελεια click bait άρθρα ομως, ε; Αφού αυτη η είδηση δεν αφορά εμάς, αλλά την Αμερική, γραψε στον τίτλο ότι μιλάς για Αμερική και άσε αυτές τις λαμογιες για τα κλικς. Κουράσατε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.