Οι εφαρμογές για κινητά των περισσότερων μεγάλων τραπεζών προσφέρουν τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών με NFC. Ωστόσο, αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε όσους διαθέτουν λογαριασμούς και κάρτες σε πάνω από μία τράπεζα. Η λύση σε αυτό είναι η χρήση ενός ψηφιακού πορτοφολιού και η Εθνική Τράπεζα φαίνεται να το γνωρίζει αυτό.

Από μόνος του ο χρήστης, ίσως, δεν επιλέγει εύκολα να χρησιμοποιήσει μία ανεξάρτητη εφαρμογή για να χρησιμοποιεί μέσω αυτής τις κάρτες και τα τραπεζικά του στοιχεία. Οπότε, ενδεχομένως, οι τράπεζες σε συνεργασία με εταιρείες που παρέχουν ψηφιακά πορτοφόλια προσπαθούν να ωθήσουν τους χρήστες στη χρήση αυτών.

Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει μέσω της εφαρμογής της για κινητά τηλέφωνα ότι από τις 22 Μαρτίου του 2023 δεν θα είναι διαθέσιμες οι ανέπαφες πληρωμές μέσω της εφαρμογής της. Επιπλέον, διευκρινίζει ότι όποιος χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιεί τις συναλλαγές με NFC θα πρέπει να προσθέσει τις κάρτες του στο Πορτοφόλι της Google.

Ανέπαφες Πληρωμές Εθνική Τράπεζα NFC

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή έχω όλες τις τράπεζες έχω revolut, curve

    Τα έχω όλα Google pay και τελείωσε κάνεις άμεσα προεπιλογή κάρτας και τέλος.

  2. Ακόμα κρατάω αντίσταση στη χρηση της ανεπαφης μέσω ενός wallet ακόμα και της google.Ολοι κάποια στιγμή θα κλάψουμε και ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε τη μικρότερη δυνατή ζημιά.Αλωστε όχι τυχαίο που δεν προχώρησε το νομοσχέδιο για την αποζημίωση των χρηστών είτε μέσω nfc είτε μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών γενικά.
    Το νου σας.Δεν είμαστε ακόμα fully updated και fully protected όπως σε άλλες χώρες.
    Εδώ σου λένε ξεκινά να το χρησιμοποιείς και μετά εντοπίζουν τα λάθη στην καρδιά του καμένου.Σας το λέω εγώ που χρησιμοποιώ ηλεκτρονικές συναλλαγές αλλά πάντα με επιφύλαξη και αναμένω τη στραβή.Ξερω ότι θα γίνει και ελπίζω στη μικροτερη δυνατη ζημιά.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.