Όταν η Apple αφαίρεσε τη θύρα ακουστικών από τα iPhone και τα ακουστικά που πήγαιναν πακέτο έως τότε με τα τηλέφωνα, οι περισσότεροι κατασκευαστές Android smartphones εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να τρολάρουν την κατάσταση. Όμως, πολύ σύντομα ακολούθησαν τα βήματα του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε με την κατάργηση του φορτιστή από το κουτί, για λόγους μείωσης των ηλεκτρονικών αποβλήτων. Ωστόσο, οι περισσότεροι κατασκευαστές επέμεναν να δίνουν φορτιστή τουλάχιστον στα πιο οικονομικά μοντέλα τους. Πλέον, ενώ οι πιο πολλοί έχουν καταργήσει τον φορτιστή, η Samsung επιμένει να προσφέρει φορτιστή σε ορισμένα μοντέλα Galaxy A.

Δυστυχώς, αυτό θα αλλάξει με την έλευση του Samsung Galaxy A14 4G. Τα Galaxy A1x είναι τα τελευταία τηλέφωνα τη εταιρείας που έμειναν με φορτιστή στο κουτί. Όμως, με το επόμενο μοντέλο της σειράς, η κατασκευάστρια αφαιρεί τον φορτιστή και από το κουτί και αυτών των τηλεφώνων. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την εδραίωση μιας νέας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.