Ο Elon Musk αποσύρεται και επίσημα από τη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγοράς του Twitter με την ομάδα του να αναφέρει ότι το Twitter παραβίασε τους όρους της συμφωνίας κάνοντας παραπλανητικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

O Musk ετοίμαζε όλο το προηγούμενο διάστημα το έδαφος για να αποσυρθεί από τη συμφωνία, λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή της, καθώς  ισχυρίζεται ότι το Twitter αναφέρεται σε παραπλανητικούς ισχυρισμούς όσον αφορά την ύπαρξη των spam bots στη πλατφόρμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να εγκαταλείψει τη συμφωνία επειδή απλά υπάρχει spam στο Twitter. Από την μεριά της η υπηρεσία, έδωσε την απαραίτητη πρόσβαση στο Musk για να διαπιστώσει ότι έχει υπό έλεγχο τα spam accounts, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και στη καλύτερη φάση.

Οι μέτοχοι, έχουν κάθε λόγο να θέλουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς αυτή τους προσφέρει 54.20 δολάρια ανά μετοχή σε σχέση με τα 36.81 δολάρια στα οποία έκλεισε χθες. Επιπλέον, το μέρος που θα κάνει πίσω στη συμφωνία θα κληθεί να πληρώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.