Η Google διατηρούσε ένα προαιρετικό link μεταξύ Google Drive και Google Photos, αλλά φαίνεται ότι το feature εγκαταλείπεται. Σύμφωνα με την Google, πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι βρίσκουν τη σύνδεση μεταξύ των δυο υπηρεσιών ιδιαίτερα περίπλοκη και να τους προκαλεί σύγχυση.

Προηγουμένως, μπορούσες να επιλέξεις στα Drive Settings να κάνεις τον φάκελο των φωτογραφιών σου ορατό, επομένως μπορούσες να έχεις πρόσβαση στα αρχεία που είχαν ανεβεί στο Google Photos και να προσθέσεις νέα μέσω του Drive. Πλέον δεν θα μπορείς να το κάνεις αυτό. Από τον επόμενο μήνα, οι νέες φωτογραφίες και τα βίντεο που θα προστίθενται στο Drive δεν θα εμφανίζονται αυτόματα στο Google Photos. Και, νέο περιεχόμενο που ανεβαίνει στο Google Photos δεν θα εμφανίζεται στο Drive interface. Αν διαγράψεις αρχεία από τη μια τοποθεσία, δεν θα εξαφανιστούν από την άλλη.

Από την άλλη, η Google σημειώνει ότι το Backup και Sync app θα μπορεί να ανεβάζει εικόνες και στις δυο υπηρεσίες και θα καταλαμβάνουν από τον διαθέσιμο χώρο σου, μόνο αν χρησιμοποιείς την αρχική ποιότητα. Οποιεσδήποτε φωτογραφίες έχουν συγχρονιστεί μεταξύ των δυο υπηρεσίων, πριν την αλλαγή αυτή, θα μείνουν και στις δυο. Αν θέλεις να μετακινήσεις φωτογραφίες και video μεταξύ Drive και Photos, η Google θα έχει μια νέα επιλογή, που αποκαλείται Upload From Drive.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.