Η Apple πρόκειται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία χρήσης των iPhone, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν τις προεπιλεγμένες εφαρμογές πλοήγησης, ξεφεύγοντας από τους ιστορικούς περιορισμούς της εταιρείας.

Η επερχόμενη ενημέρωση του iOS, που αναμένεται να είναι το iOS 18, θα παρέχει στους χρήστες την ελευθερία να επιλέγουν εφαρμογές πλοήγησης όπως το Google Maps αντί για το προεπιλεγμένο Apple Maps.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Apple για τη βελτίωση της ελευθερίας των χρηστών και ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευσή της να ανταποκριθεί στις νομικές απαιτήσεις, ιδίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε απάντηση στο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές, η Apple διευκρίνισε ότι αυτές οι αλλαγές θα αφορούν αρχικά αποκλειστικά τους χρήστες της ΕΕ, δίνοντας έμφαση στη διαφορετική προσέγγιση ανά περιοχή.

Η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει έναν νέο προεπιλεγμένο έλεγχο για τις εφαρμογές πλοήγησης στις ρυθμίσεις, με στόχο να εφαρμόσει τη λύση επιλογής εφαρμογών όπως το Google Maps έναντι του Apple Maps έως τον Μάρτιο του 2025.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί λέτε μαλακιες στον κόσμο; Από πάντα ο χρήστης μπορούσε να διαγράψει το Apple Maps και να έχει το Google maps αν το ήθελε. Όλο μαλακιες για τις προβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.