Καθώς πλησιάζουμε στο πρώιμο λανσάρισμα των Samsung Galaxy S24, και σύμφωνα με το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα των leaker, ξεκίνησαν τα leaks για τα Galaxy S25. Ωστόσο, αυτήν τη φορά δεν έχουμε στοιχεία για χαρακτηριστικά όπως τα bezels ή ο επεξεργαστής.

Σύμφωνα με ένα σχετικά νέο στον χώρο, αλλά εξαιρετικά έγκυρο tipster / leaker, τον @Tech_Reve (στο Twitter) ή Revegnus, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων ετών στη σειρά των Galaxy S.

O Revegnus ισχυρίζεται ότι η Samsung θα εγκαταλείψει τον GN3 αισθητήρα στα Galaxy S25. Αντιθέτως, στη θέση του θα χρησιμοποιήσει έναν αισθητήρα της Sony. Η αλλαγή αυτή αφορά το απλό και το Plus μοντέλο. Ο tipster δεν αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις.

Δεν θεωρούμε ότι η Samsung θα προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά κάμερας στο απλό και plus Galaxy S, δηλαδή, δεν περιμένουμε να δούμε κάποιον 1″ αισθητήρα της Sony στην κύρια κάμερα. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιον αντίστοιχο του GN3, όπως τον IMX890 ή τον LYT-700.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.