Το Facebook δεν θα επιτρέπει πλέον την Huawei να προβεί στην προεγκατάσταση των εφαρμογών του στα smartphones της, όπως αναφέρει το Reuters. Αποτελεί το τελευταίο και πιο πρόσφατο παράδειγμα της πρακτικής που ακολουθούν δυτικές εταιρείες για να κόψουν τους δεσμούς με την Huawei, μετά το εκτελεστικό διάταγμα Trump.

Οι κάτοιχοι συσκευών Huawei θα συνεχίζουν να είναι σε θέση να κατεβάζουν και να χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Whatsapp, Instagram και το κυρίως app του Facebook και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω του Play Store. Απλά η Huawei δεν θα μπορεί να τα προεγκαθιστά στα smartphones της, μια συνήθη τακτική της εταιρείας. Αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ανακόπτει τις προοπτικές προσφοράς τρίτων apps στα smartphones της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει το Facebook προεγκατεστημένο; Ακόμα καλύτερα! Δεν χρησιμοποιώ καθόλου Facebook ούτως ή αλλιώς. Και εάν ήθελα να το χρησιμοποιήσω, προφανώς και θα το κατέβαζα από το play store. Όσες πιο λίγες προεγκατεστημένες εφαρμογές γενικά, τόσο το καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικά για καμία προεγκατεστημένη εφαρμογή. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να κατεβάσει αυτές που θέλει, όταν και εάν τις θέλει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.