Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξη των beta εκδόσεων του MIUI 14 για αρκετές συσκευές της, καθώς και της Redmi. Συνολικά, η εταιρεία θα σταματήσει τα update σε 13 smartphone. Ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Πρώτα από όλα, η Xiaomi διακόπτει την ανάπτυξη εκδόσεων του MIUI 14 για έξι παλιές συσκευές: Xiaomi 11, 11 Pro, 11 Ultra, και Redmi K40S, Note 11T Pro, Note 11T Pro+.

Αυτές οι συσκευές δε θα λάβουν άλλα beta update. Ωστόσο, η εταιρεία θα συνεχίσει να τις υποστηρίζει και θα κυκλοφορήσει stable εκδόσεις του MIUI 14 βασισμένες στο Android 14.

Επιπλέον, διακόπτει την κυκλοφορία και ανάπτυξη των MIUI εκδόσεων που βασίζονται στο Android 13 για επτά συσκευές: Xiaomi 13 Ultra, 13 Pro, 13, MIX Fold 3, MIX Fold 2, και Redmi K60 Pro, K60.

Καμία από αυτές τις συσκευές δεν θα πάρει άλλα beta update. Ωστόσο, η εταιρεία θα επανακυκλοφορήσει της υπό ανάπτυξη εκδόσεις του MIUI στις παραπάνω συσκευές μόλις προχωρήσει στην αναβάθμιση στο Android 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημερα ολλα καλά και ωραία δυνατά μπροστά .Αλλά Έλεος τέτοια πρόοδο και η συσκευή μοντέλο Xiaomi redmi 9 pro να μην έχει ενσωματωμένο ένα ραδιόφωνο μου φενεται παράξενο και κάπου που δεν υπάρχει ιντερνέτ τα ακουστικά κεραίας όπως παλιά για τη να μην τα χρησιμοποιούσαμε για σιμά ;;Τόρα αν Κατή κανό λάθος η δεν γνωρίζω θα ήθελα να με διορθώσετε .υγεία ρε παιδεία να είσαστε πάντα κέφια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.