Το τέλος φορητότητας στη Cosmote είναι το τέλος το οποίο εμφανίζεται στο λογαριασμό του πελάτη μετά από φορητότητα που πραγματοποιεί κάποιος στο δίκτυό της από άλλον πάροχο. Το ύψος είναι 31.45 ευρώ με ΦΠΑ 24% και χρεώνεται στον πρώτο λογαριασμό. Σε τιμοκατάλογο που έχει αναρτήσει η Cosmote και αναφέρει ότι θα ισχύει από 1.3.2023 αναφέρει χαρακτηριστικά και αυτό το τέλος. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το καινούργιο, ισχύει εδώ και χρόνια.

6 ευρώ δωρεάν για online παραγγελία στο supermarket AB

Σε ορισμένες προσφορές γίνεται πίστωση στον δεύτερο λογαριασμό και είναι δωρεάν. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεις τη χρέωση και σου έχουν αναφέρει την ατελώς μεταφορά της γραμμής στην Cosmote όταν σου πούλησαν το συμβόλαιο, θα πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί της και να ζητήσεις την πίστωση του ποσού, με το αιτιολογικό πως δεν ενημερώθηκες για αυτό (εκτός αν αναφέρεται στο συμβόλαιο που δεν το γνωρίζουμε). Στις περισσότερες περιπτώσεις το επιστρέφουν στον επόμενο λογαριασμό.

cosmote

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ωραια ενημερωση.
    δηλαδη για καποιους που δεν το ξερουν στο λογαριασμο που θα τους ερθει θα νομιζουν οτι ειναι συνηθησμενα και τα αφηνουν ή θα πουν μονο αυτο ειναι ,δεν πειραζει που να παιρνουμε τηλεφωνα ταλαιπωρια!
    και ετσι κερδιζουν οι εταιριες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.