Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά τώρα είναι το τέλος του δρόμου για το Android Auto στα smatphones. Όπως αναφέρει το 9to5Google, η εφαρμογή για smartphone δεν είναι πλέον διαθέσιμη για καμία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

Εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή και προσπαθήσετε να την εκτελέσετε στο smartphone σας, θα δείτε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η εφαρμογή είναι «τώρα διαθέσιμη μόνο για οθόνες αυτοκινήτου», ενώ θα δείχνει πώς να συνδέσετε το τηλέφωνό σε υποστηριζόμενο όχημα.

Έχει περάσει πολύς καιρός, η Google ανακοίνωσε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια ότι δεν θα ενημερώνει πλέον την εφαρμογή του Android Auto για smartphones. Ωστόσο, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τερματίσει πλήρως τη λειτουργία της στα κινητά.

Εάν το αυτοκίνητό σας δεν υποστηρίζει Android Auto, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant Driving Mode στο smartphone σας. Προσφέρει πολλές από τις δυνατότητες με το Auto για τηλέφωνα, αν και σίγουρα δεν αποτελεί πλήρη αντικαταστάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.