Η TellTale αποκάλυψε την περίοδο κυκλοφορίας του πρώτου της Batman παιχνιδιού καθώς και πληροφορίες για το περιεχόμενο που θα περιέχει.

batmanlogo

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν ετοιμαστείτε να υποδυθείτε πάλι τον Σκοτεινό Ιππότη καθώς η εταιρία TellTale ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τότε, αλλά μην περιμένετε κάποια ομοιότητα με την σειρά Arkham.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας στην φετινή SXSW (South by Southwest), ο παίκτης θα μπορεί να ελέγχει τον Bruce Wayne την ημέρα και τον Batman τη νύχτα. Η ιστορία θα διαδραματίζεται στην Gotham (εννοείται) και δεν θα υπάρχουν χαρακτήρες όπως ο  Robin και ο Nightwing εκτός από τους κλασσικούς Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon και Renee Montoya. Όσον αφορά τους κακούς του παιχνιδιού, η TellTale δεν θέλει ακόμη να τους αποκαλύψει.

batman telltale-

Το παιχνίδι επικεντρώνεται αρκετά στις επιλογές που θα κάνει ο Bruce οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην Gotham τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν θα είναι τόσο ρεαλιστικά, όπως είχαμε συνηθίσει στη σειρά Arkham, αλλά θα έχουν ένα στιλ που θα θυμίζει πολύ comic book. Ο σχεδιασμός θα βασίζεται πολύ στο έργο των Jim Lee, Greg Capullo και Neal Adams που επί 75 χρόνια εμπλουτίζουν με τα σχέδιά τους το σύμπαν του Batman.

Το παιχνίδι θα είναι κατάλληλο για τους άνω των 17.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ