Στην αρχή το λέγαμε OnePlus 8 Lite και περιμέναμε ότι θα είναι ένα μικρότερο μοντέλο στη σειρά των flagships της εταιρείας. Τελικά, μάθαμε ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο smartphone, αλλά η κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει το OnePlus Z, ένα mid-range έξυπνο τηλέφωνο.

Μέχρι τώρα, το μόνο που γνωρίζαμε για το smartphone ήταν ότι θα έχει in-display fingerprint scanner και θα είναι εφοδιασμένο με τον Dimensity 1000 της MediaTek. Ωστόσο, όλα τα leaks φαίνεται να ήταν λανθασμένα.

Κόντρα στα leaks που αφορούν τον επεξεργαστή, ο leaker Max J. αποκάλυψε ότι το OnePlus Z θα διαθέτει επεξεργαστή της Qualcomm, και μάλιστα το mid-range 5G SoC Snapdragon 765.

Ο ίδιος, διαψεύδει τα leaks που θέλουν το OnePlus Z να έχει in-display fingerprint scanner, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν το smartphone θα διαθέτει κλασικό ή πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, ο Max J. έχει αποκαλύψει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει και θα κυκλοφορήσει το OnePlus Z τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.