Ένα από τα events που ακυρώθηκαν λόγω του COVID-19 ήταν η IFA 2020. Οι διοργανωτές είχαν πει ότι το event θα γίνει, αλλά με άλλη μορφή, κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Τελικά, η IFA 2020 θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 5 του μήνα. Το event θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, που έχει απαγορεύσει την πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπου συγκεντρώνονται πάνω από 5.000 άτομα.

Αλλά, η IFA 2020 θα χωριστεί σε τέσσερα κύρια events με 1.000 άτομα το καθένα. Επίσης, στις εκδηλώσεις μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση, ενώ κανένα event δεν θα είναι ανοιχτό στο κοινό.

Οι διοργανωτές είπαν ότι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και ορίζουν αυτούς τους κανόνες για την ασφάλεια των ανθρώπων που θα επισκεφτούν την IFA 2020. Επίσης, ανέφεραν ότι οι τοπικές αρχές θα ελέγχουν αν τηρούνται οι αποστάσεις και οι κανόνες δημόσιας υγιεινής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.