Τα Samsung Galaxy S24 series έφτασαν τον Ιανουάριο και έφεραν μαζί τους το Galaxy AI, με την εταιρία να υπόσχεται πως οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης θα έρθουν στα Galaxy S23 series (συμπεριλαμβανομένου και του Galaxy S23 FE) μέσω της αναβάθμισης σε OneUI 6.1 που θα έρθει στο τέλος του μήνα.

Όμως τα S22 έμειναν εκτός στην αρχική ανακοίνωση. Τώρα όμως μαθαίνουμε πως τελικά τα Galaxy S22 θα πάρουν μια γεύση από το Galaxy AI, αν και δεν έχουμε κάτι τελικό. Ο Πρόεδρος της Samsung Mobile ΤΜ Roh, είπε στους μετόχους πως η εταιρία ψάχνει να βρει τρόπο να φέρει χαρακτηριστικά του Galaxy AI σε παλιότερες συσκευές.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ αρκετές από τις λειτουργίες βασίζονται στο Cloud, αρκετές παραμένουν στην συσκευή και τα παλαιότερα μοντέλα ίσως δεν θα μπορούν να τις τρέξουν. Βέβαια, στην περίπτωση της σειράς S22, αυτό δεν βγάζει τόσο νόημα, καθώς το hardware της είναι σαν αυτό του Galaxy S23 FE, που έχει όλες τις λειτουργίες του Galaxy AI. Σύμφωνα με τον Roh, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, αλλά η Samsung επενδύει σε αυτό.

Οπότε δεν έχουμε κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, πέρα απο τις δηλώσεις του προέδρου, όμως σίγουρα η Samsung έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να συμβεί. Το τι θα γίνει μένει να το δούμε. Φαντάζομαι πως δεν έχει να κάνει με το αν τα Galaxy S22 σηκώνουν την σουίτα τεχνητής νοημοσύνης, αλλά με το αν θα φέρει απώλειες εσόδων για την εταιρία, με τους χρήστες να μην αναβαθμίζουν σε νεότερες συσκευές.

Τα Pokes επιστρέφουν στο Facebook!

Παράλληλα ο TM Roh επιβεβαίωσε πως η εταιρία δουλεύει πάνω σε rollable και slidable συσκευές, κατοχυρώνοντας τις απαραίτητες πατέντες και προχωρώντας με την ανάπτυξη των προϊόντων. Από ότι φαίνεται η εταιρία δεν θέλει να βιαστεί πριν ανακοινώσει νέα προϊόντα, χωρίς να είναι σίγουρη πως το τελικό προϊόν θα είναι όπως πρέπει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το galaxy s23 fe πήρε την ενημέρωση του ui 6.1 με galaxy Ai έχει πολλά χαρακτήρα όπως στις φωτογραφίες στην κάμερα στα μυνηματα μετάφραση σε πραγματικό χρόνο κσι αλλά έχει όντως το ίδιο hardware μαζί με το S22 η samsung το κάνει καθαρά για να αγοράσουμε τα νεότερα μοντέλα που αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.