Μέχρι το τέλος Μαρτίου, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα διαρκέσουν οι προσφορές στα φθηνά πακέτα του FTTH.  Συγκεκριμένα τα προγράμματα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά είναι τα εξής:

Στα παραπάνω μηνιαία τέλη περιλαμβάνονται:
• Βασικό μηνιαίο τέλος τηλεφωνικής γραμμής με 1 Κανάλι Φωνής (σε όλα τα προγράμματα)
• Ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας 300Mbps, 500Mbps και 1 Gbps
• Απεριόριστες αστικο-υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ
• Απεριόριστος χρόνος ομιλίας σε εθνικά κινητά τηλέφωναΣτα παραπάνω προγράμματα, τα αντίστοιχα μηνιαία τέλη είναι αυξημένα κατά 6,50€ για Τηλεφωνικές Γραμμές με 2 κανάλια φωνής. Με την παροχή του προγράμματος ο Πελάτης δεσμεύεται με υπογραφή σύμβασης 24μηνης ελάχιστης διάρκειας παραμονής σ’ αυτό.

Σε περίπτωση που σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο μπορεί να είναι:

1. Εάν η διακοπή γίνει εντός των δύο πρώτων μηνών του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει τα πάγια δύο (2) μηνών, πέραν των παγίων που αντιστοιχούν στο χρόνο παραμονής. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τους εναπομείναντες μήνες, μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης μείον δύο μήνες.

2. Εάν η διακοπή γίνει μετά τον 2ο μήνα του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει το ένα τέταρτο (1/4) του αθροίσματος των μηνιαίων παγίων για το μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας διάστημα μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης ορισμένου χρόνου. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τα τρία τέταρτα (3/4) του εναπομείναντος διαστήματος / μηνών, από τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης. Όλα τα παραπάνω ποσά του τέλους αποδέσμευσης υπολογίζονται προ ΦΠΑ και Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% και στο τελικό ποσό εφαρμόζεται ΦΠΑ 24%. H ημερομηνία έναρξης ισχύος των παραπάνω προγραμμάτων είναι η 25/1/2023 και ώρα 00:00.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πολύ ωραία η COSMOTE και στην κινητή και στην κάλυψη και για σταθερό, αλλά ειδικά στο χωριό μου (Μελίβοια, Νομός Ξάνθης), είναι η πιο χειρότερη εταιρεία και για σταθερό και για κινητό.
    1. Δεν υπάρχει κεραία της COSMOTE να καλύψει 100% σήμα 4G και συνεχώς σε κάποια σημεία του χωριού βλέπω Ε (2G) και έτος 2023! Δήθεν βελτιώνονται αλλά όσο θυμάμαι εγώ απ’ το 2010 υπάρχει πρόβλημα κάλυψης δεν μπορούν να βγάλουν μια άδεια για τοποθέτηση κεραιών, μιλάμε για COSMOTE που δεν μπορεί να βγάλει άδεια από ΕΕΤΤ.
    2. Σε όλη την περιφέρεια σε όλο το Νομό Ξάνθης υπάρχει και καλύπτει της ανάγκες του καθενός με της υψηλές ταχύτητες ίντερνετ VDSL/Fiber και έλα ντε πάλι ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στα Μελίβοια Ξάνθης υπάρχει ADSL έως 24 Mbps γραμμή που σου δίνει 11 down. 1 up. Είναι και μόνη εταιρεία που έχει της οπτικές ίνες, γιατί οι άλλες εταιρείες μας έχουνε γραμμένοι, και σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από COSMOTE. Στο πιο κοντινότερο οικισμό Αιμόνιο υπάρχει 50/100 Mbps γραμμή, και μιλάω για οικισμό με κατοίκους ούτε 30! Εδώ να ταλαιπωρούμαι μόνο εμείς οι κάτοικοι των Μελιβοίων για μη καλή κάλυψη 4G και που να έβλεπα και 5G μπας και βελτιωθεί 4G σήμα, και από χρόνια 24αρη γραμμή ADSL.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.