Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και το Wind Unlimited Data month μπορείς να το ενεργοποιήσεις για μια τελευταία φορά. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο λήγει στις 8/1 και οι ενεργοποιήσεις του είναι δυνατές μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, προσφέρει απεριόριστο internet για 1 μήνα χωρίς πολιτική ορθή χρήσης όπως επισημαίνει. Αυτή τη στιγμή έχουμε καταναλώσει κάπου στα 150GB σε μόντεμ χωρίς να έχουμε δει κάποιον περιορισμό της ταχύτητας.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για τη χρήση των MB απαιτείται υπόλοιπο 0.01 ενώ όπως προαναφέραμε υπάρχει και η σημείωση: Δεν ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου πακέτου. 

Θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο μετά τη συγχώνευση με τη Nova να δούμε ένα αντίστοιχο πακέτο, ή τουλάχιστον να το ανανεώσουν και πάλι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νομίζω ότι θα πρέπει να σχολιάσετε και το γεγονός ότι έχουμε την ποιο ακριβή καρτοκινητή σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η καρτοκινητή είναι μια υπηρεσία για τους φτωχούς, αυτούς δηλαδή που δεν έχουν χρήματα για να έχουν συμβόλαιο κινητής. Οι εταιρείες κινητής έχουν απόλυτη ασυδοσία, το έχουν παρακάνει με την ανοχή των κυβερνώντων, όλων των κομμάτων, και είναι φυσικό αφού αυτοί δεν πληρώνουν κινητά, τους τα παρέχει η Βουλή, τα πληρώνουμε εμείς και για αυτούς δηλαδή. Κλείνοντας έχω να πω ότι όλοι τους, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρονται για τους φτωχούς πολίτες, επίσης δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους Ανάπηρους συνανθρώπους μας, που και για αυτούς δεν υπάρχει καμία μέριμνα για χαμηλότερα τιμολόγια, και τους έχουν κόψει και το ΕΚΑΣ, με τους ΨΕΥΤΕΣ πολιτικούς, ΣΥΡΙΖΑ (που αυτός έκοψε το ΕΚΑΣ) και φυσικά ούτε και η ΝΔ, που προεκλογικά είχε υποσχεθεί την επαναφορά του, με άλλη ονομασία….

 2. Δυστυχώς το μηνιαίο πακέτο με τα απεριόριστα δεδομένα καταργήθηκε πριν από λίγο, λόγω οικονομικών προβλημάτων αυτό είχα στο σπίτι μου με ρούτερ σιμ

 3. Παιδιά ;Στην βονταφον περνεις δωρεάν μια κάρτα sim.Την βαζεις στην δεύτερη υποδοχή που έχει το κινητό σου και αγοράζεις πακέτα giga Boost.
  Με 4.95 έχεις 10 γιγα.
  Με 9.95 έχεις 40 γιγα.
  Αγοράζεις όσα πακέτα θες τον μήνα.
  Όσο για την wind ….wind έχω.Απαραδεχτη ήταν,είναι,και θα παραμείνει .
  Όσο για τη συγχώνευση με την Νόβα ….αν κρατήσουν τα ίδια μυαλά και την ίδια πολιτική θεωρώντας μας κορόιδα, τότε σύντομα θα ψάχνουν να βρουν και τρίτο να συγχωνευτούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.