Όταν αγοράζεις ένα Android smartphone, οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Κυρίως γιατί δεν θα μπορέσεις να το αλλάξεις αν κάποια μέρα θελήσεις κάποιο άλλο. Η τεχνολογία Tecno Chameleon Coloring Technology λύνει ακριβώς αυτό το πρόβλημα και παρουσιάστηκε στην MWC 2023.

tecno

Εύκολα θα μπορούσες να θεωρήσεις ότι η πρόταση της Tecno απλά χρησιμοποιεί μια οθόνη στο πίσω μέρος. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Αντίθετα χρησιμοποιεί πρίσμα για να διασκορπίσει το φως και να πετύχει το κατλαλληλο χρώμα. Μπορείς να αλλάξεις την διάταξη του πρίσματος για να αλλάξει χρώματα.

Το υλικό μπορεί να αλλάξει δυο εκατομμύρια φορές χρώμα, πριν τελικά αστοχήσει, επιτρέποντας κατά μέσο όρο 100 αλλαγές την ημέρα για 55 χρόνια. Και φυσικά απαιτείται και μπαταρία αλλά όχι κάτι το ανησυχητικό, καθώς για 100 αλλαγές η κατανάλωση αγγίζει τα επίπεδα ενός πεντάλεπτου video στο Youtube.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.