Πολύ καλησπέρα σας Techmaniacs!!!

Σας καλωσορίζουμε σε ακόμα ένα Techmaniacs Flashback!

vlcsnap-2013-12-01-13h41m09s200Τα νέα της εβδομάδας της εβδομάδας που μας απασχόλησαν περισσότερο αφορούν, τον οδηγό μετάβασης  από iOS σε Android,που ανέβασε στο προφίλ του στο Google+ ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Google, την επίσημη ανακοίνωση του HTC One Gold, τα νέα 3 διαφημιστικά για το Nexus 5, την «διαρροή» των χαρακτηριστικών του HTC M8 από το blog του Antutu, την αφαίρεση συσκευών της Samsung και της HTC  από τα σκορ του 3DMark , καθώς και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε Nexus 4 από την αναβάθμιση Android 4.4 Kitkat. Επιπλέον είδαμε τη λειτουργία βιντεοκλήσεων με πολλά άτομα συγχρόνως  για το  επερχόμενο Samsung Galaxy S5, την απίθανη τιμή του Motorola Moto G στην έκδοση των 8GB, τις φήμες για τη μαζική παραγωγή του Samsung Galaxy S5 τον Ιανουάριο, την είδηση για το θάνατο από ηλεκτροπληξία ενός 28χρονου Ταϊλανδού από iPhone 4S, την αναβάθμιση Android 4.4. Kitkat  για το LG G2 στην κορεάτικη έκδοση όπως και για το HTC ONE, και τέλος το «ξεπάγωμα» της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean  για τα Galaxy  S III και Galaxy S4 .

Απολαύστε το!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. -πολυ καλη η σταυη ,αλλα εγω τον DIMITRIS (οχι τον αμπραζη ,αλλα τον εγκυρο κ εγκριτο γνωστο σχολιαστη) θελω για παρουσιαστη .

    • αμα τυχον ικανοποιηθει το αιτημα μου θα αρχισω τα donations και τα funds σε cash και εξοπλιστικο υλικο !

  2. Αγαπημένε asikis DNA, τα ‘έγκυρος’ & ‘έγκριτος’, τα εκλαμβάνω όχι ως ειρωνία, αλλά ως φιλοφρόνηση!…Τα ελληνικά σου βλέπω βελτιώνονται!…Καλό μήνα!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.