Καλησπερίζω όλους τους Techmaniacs!!!

Μετά από 2 εβδομάδες απουσίας, δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς   Flashback!

Τα highlights αυτής της εβδομάδας είναι τα παρακάτω:

Αρχικά η αποκλειστική είδηση από το Techmaniacs.gr που αφορά την ημερομηνία έναρξης των προπαραγγελιών καθώς και την τιμή του Samsung Galaxy S5, για τη χώρα μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της εταιρείας στην Ελλάδα θα ανέρχεται στα  749 ευρώ και οι προπαραγγελίες ξεκινούν αύριο, 24 Μαρτίου. Επίσης αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι το Galaxy S4 κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πλυσίματος του κύβου το ρουμπικ .

techmaniacs flashback ep 15

Επιπλέον αυτή τη εβδομάδα, ανακοινώθηκε μια συσκευή που ήδη ξεκίνησε να εντυπωσιάζει, το Oppo Find 7, αλλά και ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4. τα Sony Xperia Z1, Ζ1 Compact και Ζ Ultra. Ακόμη κυκλοφόρησαν και ορισμένες φήμες για το LG G3, ότι θα διαθέτει οθόνη Quad HD 5,5 ιντσών με προηγμένη παραμετροποίηση.

Επίσης η Ευρωπαϊκή Βουλή ψήφισε τελικά ,τον νόμο όπου αναγκάζει όλες της κατασκευάστριες εταιρείες να  παράγουν φορτιστές κοινού τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι και η Apple πρέπει να αρχίσει να συμμορφώνεται σιγά σιγά.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν προβλήματα από την αναβάθμιση σε iOS 7.1, όσον αφορά την  μπαταρία και το Bluetooth, ενώ εμφανίστηκε το iPhone 5C των 8 GB στο βρετανικό Apple Store στα 512 ευρώ! Η ειρωνεία  σε όλο αυτό είναι οι δηλώσεις του  αντιπροέδρου της Apple ότι εμείς οι καταναλωτές περιβαλλόμαστε από φτηνιάρικα ανώνυμα προϊόντα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Τέλος  οι αφίξεις που είχαμε αυτή την  εβδομάδα στη χώρα μας ήταν το Motorola Moto G στα 189 ευρώ από τη Wind, καθώς και το Google Play Music.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.