Γεια σας Techmaniacs

Τελευταία μέρα των αποκριών σήμερα  γι αυτό  πρέπει να τη γιορτάσουμε όσο μπορούμε!!!

Μπορεί να περιμέναμε πως και πως το τριήμερο, δεν μπορούσαμε όμως να μην σας παρουσιάσουμε τα highlights της εβδομάδας που πέρασε.  Και αυτή η βδομάδα ήταν πολύ hot  από νέα, μιας και πραγματοποιήθηκε η MWC.

techmaniacs flashback 13

Αρχικά το σημαντικότερο νέο ήταν η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung το Galaxy S5.Μπορεί τα χαρακτηριστικά του να μην ήταν όπως τα περιμέναμε, όμως φημολογείται από στελέχη της εταιρείας ότι τους επόμενους μήνες η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία σειρά high end συσκευών με την ονομασία Galaxy  F, οι οποίες θα έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πιο δυνατό hardware.

Βέβαια υποθέτουμε ότι ή κίνηση αυτή της Samsung ίσως να είναι η απάντηση προς την Apple, η οποία ενδέχεται πως μέσα στον Ιούλιο να ανακοινώσει το iPhone 6 και πιθανών και Phablet.Και μιας και μιλάμε για την Apple, εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι ένας μηχανικός από την ομάδα κατασκευής του πρώτου iPhone χαρακτήρισε το μοντέλο απλά μία οκ συσκευή, επειδή τότε η εταιρεία  είχε πλασάρει στην αγορά περισσότερο την ιδιότητα του τηλεφώνου πάρα της λειτουργίας σύνδεσης σε wi-fi.

Επίσης στη MWC αυτή την εβδομάδα  ανακοινώθηκε και η επόμενη ναυαρχίδα της Sony, το Χperia Z2.Ωστόσο φημολογείται από στέλεχος της εταιρείας ότι μάλλον τον Αύγουστο θα ανακοινωθεί και το Ζ3.

Ακόμη στην έκθεση  παρουσιάστηκε και το εντυπωσιακό Yotaphone 2, ενώ στα Global Mobile Awards ανακοινώθηκε ως καλύτερο smartphone της χρονιάς το HTC One.Επίσης θα δείτε ποια ήταν η γκάφα που έκανε ο CEO της Archos σε ένα Smartphone.

Τέλος, για άλλη μια φορά το Techmaniacs.gr επιβεβαιώθηκε μιας και κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα  η αναβάθμιση Android 4.4.2 Kitkat για το LG G2.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο του τριημέρου!!!

Να περάσετε όλοι Super!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.