Καλησπέρα σε όλους τους Techmaniacs!!!

Μασκαρευτήκατε σήμερα??? Θα καρναβαλίσετε στους δρόμους??? Εμείς αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, αλλά επειδή πρώτα προέχει η δουλειά και η ενημέρωσή σας, σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε.

techmaniacs flashback ep 12

Πολλές  είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το Samsung Galaxy S5, αλλά θα διαλυθούν οι όποιες απορίες μας αύριο όπου η συσκευή θα παρουσιαστεί στην MWC. Επίσης κυκλοφόρησε η αναβάθμιση Android 4.4.2. Kitkat για το Galaxy  S4. Βέβαια εκτός από αυτό η εταιρεία ανακοίνωσε και ποιες άλλες συσκευές της ενδέχεται να πάρουν την αναβάθμιση.

Μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε στο Techmaniacs.gr πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα το LG G2 να αναβαθμιστεί σε Android 4.4.2 Kitkat. Και μιας και μιλάμε για την  LG, να πούμε ότι το LG G2 mini ανακοινώθηκε επίσημα  και το LG G pro 2 κυκλοφόρησε στη Κορέα.

Ακόμη  διέρρευσε βίντεο διάρκειας 12 λεπτών όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η επόμενη ναυαρχίδα της Sony το Sony Sirius, ενώ γνωστός leaker  στο twitter ανέφερε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της HTC θα ονομάζεται HTC the new ONE.

Επιπρόσθετα o Zuckerberg εξαγόρασε την εφαρμογή WhatsΑpp για $16 δις.

Τέλος αυτή την εβδομάδα ανεβάσαμε συγκριτικό review  Nexus 5 και iPhone 5s, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs .gr διότι θα  έχουμε live streaming για την MWC με chat για να μπορούμε να σχολιάζουμε μαζί σας το καθετί που παρακολουθούμε.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.