Γεια σας Techmaniacs!!!

I’m back, όπως σας είχα υποσχεθεί και στο video που ανέβασα στο Facebook Page του Techmaniacs.gr!!!

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν είδαμε πολλά και διάφορα νέα. Αρχικά, η Google  πιέζει τους κατασκευαστές να κυκλοφορούν συσκευές με την τελευταία έκδοση Android και στο AnTuTu παρουσιάστηκαν δύο πολύ διαφορετικές εκδόσεις του Samsung Galaxy  S5. Ακόμη διέρρευσαν στοιχεία για το επερχόμενο Sony Sirius που μάλλον  θα αποτελέσει έναν ισχυρό ανταγωνιστή του Galaxy  S5 και μάλλον θα είναι το Sony Xperia Z2.

vlcsnap-2014-02-16-15h10m32s75

Η LG μας εξέπληξε ευχάριστα και  εμφάνισε φωτογραφία το LG G2 παρέα με το αναμενόμενο αδερφάκι του LG G2 mini.Επίσης ανακοίνωσε στην Κορέα επίσημα το LG G Pro 2 με 5,9 ίντσες οθόνη και Android 4.4.2.

Επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά παιχνίδια το Flappy Bird αποσύρθηκε από το δημιουργό του, αφού τον έκανε πλουσιότερο κάποιες χιλιάδες ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε από έρευνες ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν προβλήματα υγείας.

Επιπρόσθετα αυτή την εβδομάδα ανεβάσαμε και αρκετά reviews.Συγκεκριμένα το review Sony Xperia Z1 Compact και συγκριτικά  video Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5s και Sony Xperia Z1 Compact vs Sony Xperia Z1. Από τη χρήση του iPhone 5s διαπιστώσαμε ότι παρουσιάζει και ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας, τη λειτουργία του οποίου μπορείτε να την κλείσετε. Το πώς, αποκαλύπτεται στο video.

Τέλος, ένα από τα πιο σοβαρά θέματα της εβδομάδας που μας ευαισθητοποιούν ιδιαίτερα είναι πως οι Anonymous ετοιμάζονται να ξεσκεπάσουν κύκλωμα παράνομης υιοθεσίας ζώων. Ειδικότερα ανθρώπων που πωλούν ζωάκια σε εταιρείες της Γερμανίας  ως πειραματόζωα. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ΟΛΟΙ δε πρέπει να παρακάμπτουμε την ηθική μας για να μερικά παραπάνω ευρώ.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.