Πριν το τέλος του 2015 είχαμε ξεκινήσει μια ψηφοφορία για το καλύτερο smartphone του 2015, ώστε να μπορείτε εσείς να ψηφίσετε την αγαπημένη σας συσκευή. Πλέον έχουμε τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία και ήρθε η ώρα να τα μάθετε και εσείς.

best smartphone 2015

Η μάχη ήταν σφοδρή από την αρχή και από την πρώτη στιγμή η LG και η Samsung ήταν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας. Λίγο πριν την λήξη της ψηφοφορίας τα πράγματα ήρθαν στην απόλυτη ισορροπία μεταξύ των δύο αντιπάλων και έτσι φέτος στην πρώτη θέση έχουμε ισοψηφία με το LG G4 και το Galaxy S6 edge+ να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, λαμβάνοντας το 21% των ψήφων σας, η κάθε μία.

Την τρίτη και τέταρτη θέση καταλαμβάνει και πάλι η Samsung με το Note 5 να καταλαμβάνει το 17.8% και το Galaxy S6/S6 edge να καταλαμβάνει το 13.1%. Στην πέμπρτη και έκτη θέση βρέθηκαν οι συσκευές της Apple, με το iPhone 6s να λαμβάνει το 3.9% των ψήφων και το 6s Plus to 3.1%.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στην εικόνα παρακάτω.

Screenshot_62

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω το Z5 premium ψηφισα γιατι πιστευω ειναι το πιο ολοκληρωμενο τηλ κ μετα θα εβαζα το 6P
    Εσυ Δημητρη ποιο θεωρεις καλυτερο τηλ για το 2015;;

  2. Το s6 edge τοσο ψηλά ??!έχει το χειρότερο multitasking από όλα τα κινητά,μουφα αποτέλεσματα ή το LG g4 που έχει το bootloop πρόβλημα ?αυτές οι δύο συσκευές δεν έπρεπε να ήταν πρώτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.