Οι εταιρίες έχουν χάσει λίγο την μπάλα με τις ονομασίες για τα smartphones τους, με την HTC να μην μπορεί να αποφασίσει αν η ναυαρχίδα της θα είναι One, One M8, 10, με το στυλ ονόματος να αλλάζει κάθε χρονιά σχεδόν. Τα ίδια έχουμε και με την Asus, που από το Zenfone 4, 5 και 6, πήγε στο 2 και το 3.

Galaxy Note 7

Τώρα φαίνεται να κάνει τα ίδια και η Samsung, αφού ακούμε για μετονομασία του Galaxy Note 6, σε Galaxy Note 7, ώστε να ακολουθεί την αρίθμηση της σειράς Galaxy S. Σήμερα κυκλοφόρησε μια εικόνα στο Weibo, της Κίνας, που όμως θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί στο Photoshop μέσα σε ένα λεπτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αυθεντική, όμως καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Όπως και αν έχει, αν η εταιρία βγάλει το Note 7 φέτος, το 2017 θα έχει πρόβλημα και πάλι με την ονομασία, αφού υπάρχει ήδη Galaxy Note 8.0, καθώς το όνομα αυτό είχε δοθεί στο πρώτο τάμπλετ της εταιρίας με 8 ίντσες. Ακόμα και αν η φήμη για αλλαγή στο όνομα του επόμενου Galaxy Note, το πρόβλημα με την 8η έκδοση θα επανέλθει στην μεθεπόμενη έκδοση.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το 7 δεν μπαίνει για να ακολουθηθεί η αρίθμηση της σειράς S αλλά για να προσπαθήσει να κοντράρει το επερχόμενο iphone 7 πριν αυτό βγει μπερδεύοντας τους υποψήφιους αγοραστές, το τι κόμπλεξ κουβαλάει πάνω της αυτή η εταιρία απέναντι στην apple δεν λέγεται

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ