Εδώ και μέρες έχουμε στα χέρια μας το TCL 30, μια συσκευή που φτάνει στην χώρα μας με τιμή κάτω από €200 και πιο συγκεκριμένα στα €179. Ανήκει στην οικονομική κατηγορία και απευθύνετε σε όσους θέλουν τα βασικά από την συσκευή τους.

Έρχεται με αρκετά ενδιαφέρον hardware, ενώ το δυνατό του σημείο είναι η AMOLED οθόνη του, που δεν βλέπουμε σε αυτή την τιμή εύκολα.

Ας το δούμε αναλυτικά

Σχεδιασμός

Το TCL 30 έρχεται με κατασκευή από πλαστικό και γυαλί για την πρόσοψη, κάτι βέβαια που προστάζει και η τιμή της συσκευής. Η ποιότητα του όμως δίνει την αίσθηση αρκετά ακριβότερης συσκευής, ενώ έχει αρκετά άνετο κράτημα.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος δεν προεξέχουν πολύ και η θήκη μηδενίζει την υψομετρική διαφορά. Στο πλήκτρο ενεργοποίησης θα βρούμε τον παραδοσιακό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί αρκετά καλά.

Τα bezels είναι εκεί που προστάζει η τιμή του και θα τα χαρακτηρίζαμε αρκετά μικρά σε σχέση με όσα έχουμε δει από τον ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία.

Η πλάτη της συσκευής για την μαύρη έκδοση που είχαμε έκανε όμορφα παιχνίδια με το φως και δεν κρατούσε δαχτυλιές.

Στο σύνολο μας άφησε την εντύπωση όμορφης και ποιοτικής κατασκευής, που δεν είναι σύνηθες σε αυτά τα χρήματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

1
2
3
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Σχεδιασμός
9.5
Οθόνη
9.5
Ήχος
9
Κάμερα
8.5
Επιδόσεις
8
Τιμή
10
Προηγούμενο άρθροΗ Oppo έφθασε επίσημα στην Ελλάδα με το Oppo Reno 7 Lite !
Επόμενο άρθροVivo X80 Pro : Το smartphone που κάνει τη νύχτα μέρα – Το πρώτο εντυπωσιακό παράδειγμα
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!
tcl-30-reviewΜια πάρα πολύ πρόταση για την μικρή κατηγορία στην οποία ανήκει και σε αυτή την βάση είναι και η βαθμολογία της συσκευής. Σε αυτά τα χρήματα έρχεται με AMOLED οθόνη και μια αρκετά καλή κάμερα, ενώ δεν λείπει και ο στερεοφωνικός ήχος. Θα θέλαμε λίγο καλύτερο chipset, όμως οι ελλείψεις στην αγορά, αυτή την περίοδο κάνουν τα πράγματα δύσκολα για όλες τις εταιρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.