Αν θέλεις να προβείς στη καταγραφή κλήσεων και φωνητικών μηνυμάτων, φυσικά πάντα με τη γνώση και μετά από συγκατάθεση όλων των μερών, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Tape-a-Talk Pro Voice Recorder το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ενταλώς δωρεάν στο Play Store από τα 4.50 ευρώ που ζητά.

Tape-a-Talk Pro Voice Recorder

Τα φωνητικά μηνύματα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας αδιαμφισβήτητα για πολλούς χρήστες, καθώς εξοικονομούν χρόνο κατά την πληκτρολόγηση. Το ίδιο και οι σημειώσεις. Γιατί να κάτσεις να γράψεις τα πάντα, όταν μπορείς να προβείς γρήγορα στην εγγραφή.

Με την premium εφαρμογή Tape-a-Talk Pro, το smartphone σου γίνεται στην ουσία ένας πανίσχυρος καταγραφέας. Και είναι και εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή σε πείθει να την κατεβάσεις για την καλή ποιότητα καταγραφής και την απλή χρήση.

Επιπλέον, ένα από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά του Tape a Talk Pro είναι η εγγραφή μέσω widget (στις υποστηριζόμενες συσκευές). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή κάθε φορά, μπορείς να πατήσεις το record button, καθώς σου παρέχει ένα όμορφο widget. Τέλος, η ηχογράφηση γίνεται και όταν η οθόνη είναι κλειστή. Δεν σημαίνει βέβαια, ότι θα πρέπει να προβείς στη καταγραφή συζητήσεων χωρίς την άδεια και γνώση όλων των παρευρισκόμενων.

To Tape-a-Talk Pro Voice Recorder είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ στο Google Play Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.