Ψάχνοντας TV Box για έναν αναγνώστη, πέσαμε πάνω στο Tanix TX28, που έρχεται στα €56. Την αποστολή για Ελλάδα μπορείτε να την κάνετε είτε με Priority Line, είτε με Belgium Post, που είναι φθηνότερο και γρηγορότερο. το GearBest μας έχει διαβεβαιώσει πως δεν θα περάσει τελωνείο το δέμα, ενώ αν τύχει να περάσει, θα σας επιστρέψει τα χρήματα που δώσατε στο τελωνείο.

Το Tanix TX28 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM, που είναι ικανά να αναπαράγουν 4Κ περιεχόμενο. Ο αποθηκευτικός χώρος του είναι στα 32GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί με microSD.

Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Mali 450, που είναι ικανή να παίξει τα περισσότερα παιχνίδια του Google Playstore, μετατρέποντας την συσκευή σε μια μικρή κονσόλα, όταν συνδέουμε χειριστήρια σε αυτή.

Από συνδεσιμότητα έχουμε ενσωματωμέτο Wi-Fi 2.4GHz και 5GHz, ενώ από θύρες έχουμε HDMI, 1xUSB 3.0, 1xUSB 2.0 και θύρα Gigabit Ethernet. Επίσης θα βρούμε και θύρα SPDIF, για σύνδεση στο ηχοσύστημά μας, μέσω οπτικής ίνας. Τέλος η συσκευή διαθέτει Bluetooth 4.1 και υποστηρίζει DLNA και Miracast.

Η συσκευή έρχεται με Android 7.1 και φυσικά διαθέτει τηλεκοντρόλ για την χρήση της. Φυσικά μπορούμε να συνδέσουμε εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι, για ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση.

Το Tanix TX28 είναι αρκετά δυνατό για απροβλημάτιστη χρήση, προσφέροντας πολύ δυνατή εμπειρία.

Βρες εδώ το Tanix TX28

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.