Skip to content

Η TAG Heuer ετοιμάζει smartwatch για να χτυπήσει το Apple Watch

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Η TAG Heuer ετοιμάζει smartwatch για να χτυπήσει το Apple Watch

Ο ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών TAG Heuer, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο του Smartwatch για να χτυπήσει το Apple Watch, που προσπαθεί να μπει στα χωράφια τους. Σύμφωνα με το Reuters το νέο ρολόι θα ανακοινωθεί σήμερα και θα είναι μια έκδοση TAG Heuer Carrera, που είναι και το best seller της εταιρίας.

Regular-TAG-Heuer-Carrera-watches (1)

Η TAG Heuer συνεργάστηκε με την Intel για την δημιουργία του ρολογιού, αλλά δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή θα τρέχει Android Wear. Πιθανότατα το λογισμικό της Google να είναι αυτό που θα προτιμήσει η TAG.

O Chief Executive της TAG Heuer, Jean-Claude Biver, είπε στο Reuters πως το επερχόμενο ρολόι θα δίνει στον κάτοχό του την αίσθηση πως θα είναι κανονικό ρολόι, αλλά δεν θα είναι.

Regular-TAG-Heuer-Carrera-watches

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την τιμή της συσκευής, αλλά η TAG θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να χτυπήσει το Apple Watch, αφού θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε στις 10 Απριλίου.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.