Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα Wareable, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελβετικής εταιρείας Tag Heuer, Jean-Claude Biver, αποκάλυψε πως το επερχόμενο wearable smartwatch της εταιρείας, το οποίο θα υποστηρίζεται από το λειτουργικό της Google Android Wear, θα ονομάζεται Tag Heuer Carrera Wearable 01.

4633-268ff7f9aecbe4fdd7cd24c5f5b0e89c

Σύμφωνα με τη υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας στο Λονδίνο, Alexandra King, το νέο αυτό smartwatch θα είναι από τα πρώτα Android Wear smartphones, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίζει την τεχνολογία του, κάτι που όπως φαίνεται, θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του ρολογιού να αλλάζει τα hardware components της συσκευής, κάθε φορά που η τεχνολογία θα αλλάζει. Στόχος της εταιρείας, σύμφωνα πάντα με την υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας είναι ένα ρολόι το οποίο θα είναι ικανό να παραμείνει με το χρήστη του για ένα αρκετό μεγάλο διάστημα.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Jean-Claude Biver δήλωσε πως το Tag Heuer Smartwatch της εταιρείας, το οποίο θα φτιαχτεί σε συνεργασία με την Google και την Intel, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2015 και θα κοστίζει $1,400.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1.400 δολάρια…. μάλιστα… έξυπνα ρολόγια χιλίων και ευρώ, έξυπνα κινητά χιλίων και ευρώ… η κρίση ανέπαφη για την τσέπη μερικών…μάλισταααα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.