Η κινέζικη εταιρεία λάνσαρε το Civi – που θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, το Watch Color 2, και μαζί τους παρουσίασε τα Xiaomi TWS 3 Pro. Η κατασκευάστρια ισχυρίζεται ότι τα νέα της ακουστικά είναι τα πρώτα στον κόσμο με LHDC 4.0 codec για “Hi-level” ενίσχυση της ποιότητας του ήχου.

Τα TWS 3 Pro έχουν Adaptive ANC, με τρία επίπεδα μείωσης θορύβου, ambient mode, και human voice-enhancing mode. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μείωση θορύβου φτάνει μέχρι τα 40dB – αρκετά καλά για TWS ακουστικά.

Xiaomi TWS 3 Pro Launch

Επίσης τα Xiaomi TWS 3 Pro έχουν spatial audio και φορτίζουν μέσω USB type-C. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αυτονομία φτάνει τις 6 ώρες με κλειστό το ANC. Τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, θα είναι διαθέσιμα 9 Οκτωβρίου στην Κίνα και αργότερα σε άλλες αγορές, και κοστίζουν 699 yuan ή κάπου στα 93 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.