Η Xiaomi αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο event στο οποίο θα λανσάρει το 13 Ultra. Ωστόσο, στην ίδια εκδήλωση η εταιρεία θα παρουσιάσει μερικά νέα προϊόντα, όπως η νέα σειρά tablet Xiaomi Pad 6 και το νέο Mi Band 8.

Το event θα λάβει χώρα στις 18 Απριλίου και όπως είναι αναμενόμενο το αστέρι της εκδήλωσης θα είναι το κορυφαίο 13 Ultra. Ωστόσο, η εταιρεία δημοσίευσε αφίσα που επιβεβαιώνει ότι στο ίδιο event θα δούμε και τα Pad 6.

Το προωθητικό υλικό δείχνει ότι τα Xiaomi Pad 6 series θα έχουν σχετικά λεπτά bezel, θα είναι συμβατά με εξωτερικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει NFC, και θα υποστηρίζουν stylus – ενδεχομένως κάποιο νέο μοντέλο από την εταιρεία.

Παρατηρώντας καλύτερα το υλικό βλέπουμε ότι το πίσω σύστημα καμερών είναι διπλό με 50MP κύρια. Επίσης, φαίνεται τα Pad 6 να έχουν τέσσερα ηχεία και θύρα USB-C για μεταφορά δεδομένων και γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.