Πριν μερικές εβδομάδες έκαναν την εμφάνιση τους hands-on photos από ένα τηλέφωνο της κινέζικης εταιρείας. Σύμφωνα με το leak στις εικόνες βλέπαμε το Xiaomi Mi 10T Pro. Τώρα, διέρρευσαν renders, τιμές και χαρακτηριστικά του Mi 10T και του Mi 10T Pro. Ναι, θα έρθουν και στην Ευρώπη!

Τα Xiaomi Mi 10T θα έχουν τετραπλές κάμερες με τον κύριο αισθητήρα να είναι τεράστιος. Το label στο module δείχνει ότι η βασική κάμερα είναι 108MP (ίσως το μικρό έχει 64MP) και οι καταχωρήσεις στο Amazon αναφέρουν ότι θα έχουν FHD+ οθόνες, τον Snapdragon 865, 6GB/8GB μνήμη RAM, και 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο.

Με βάση τα renders, τα Xiaomi Mi 10T έχουν επίπεδες οθόνες με punch hole, μέτρια bezels, και μικρό chin. Τα κουμπιά είναι στη δεξιά μεριά, το module έχει ορθογώνιο σχήμα με την κύρια κάμερα στο κορυφή και από κάτω μία διάταξη 2×2 με τρεις αισθητήρες και το LED flash.

Από τιμές, η σελίδα δείχνει ότι το Xiaomi Mi 10T θα κοστίζει 550 ευρώ με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, και το Mi 10T Pro θα κοστίζει 640 ευρώ με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.