Η Microsoft δοκιμάζει τα Windows 11 version 22H2 με τους Windows Insiders εδώ και λίγο καιρό, τόσο στα κανάλια Beta όσο και στα κανάλια Release Preview, αλλά η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει μυστήριο. Όμως, ίσως μάθαμε την επίμαχη ημερομηνία και ενδεχομένως θα είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Zac Bowden του Windows Central και η ημερομηνία ταιριάζει με την ημερομηνία κυκλοφορίας της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της Microsoft – την 5η Οκτωβρίου, οπότε βγάζει νόημα η εταιρεία να διαθέσει την πρώτη σημαντική ενημέρωση περίπου έναν χρόνο μετά.

Επιπλέον, αυτή είναι συνήθως η στιγμή που η Microsoft κυκλοφορεί νέες συσκευές Surface, επομένως θα είχε θετικό αντίκτυπο η κυκλοφορία μιας σημαντικής νέας έκδοσης λογισμικού, όπως τα Windows 11 version 22H2. Φέτος αναμένουμε το Surface Pro 9 και το Surface Laptop 5, μεταξύ άλλων συσκευών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.