Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 10, αλλά το λειτουργικό έχει ψεγάδια. Για παράδειγμα η Microsoft δεν έκανε και πολλά για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών κατά τη χρήση πολλών οθονών. Όμως σύντομα αυτό θα αλλάξει με την έλευση των Windows 11.

Η Microsoft έλαβε υπόψη ότι όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν πάνω από μία οθόνες και έκανε κάποιες αλλαγές. Στο leaked build του νέου OS εντοπίστηκε ρύθμιση που επιτρέπει να θυμάται τη θέση των παραθύρων σε όσες οθόνες έχει συνδέσει ο χρήστης. Κατά την επανασύνδεση της δεύτερης (τρίτης, και τα λοιπά) οθόνης το λειτουργικό επαναφέρει τα παράθυρα.

Αυτό διορθώνει το θέμα της εκ νέου μετακίνησης των παραθύρων και των εφαρμογών από οθόνη σε οθόνη κάθε φορά που συνδέεις δεύτερο monitor, ή την τυχαία μετακίνηση παραθύρων από οθόνη σε οθόνη (ναι το κάνουν τα Windows 10, είναι εντελώς τυχαίο και απόλυτα εκνευριστικό).

Επιπλέον, όταν αποσυνδέεις μια οθόνη, αντί το λειτουργικό να αδιαφορεί πλήρως ή να κλείνει τα παράθυρα, τα Windows 11 κάνουν τα πάντα minimize.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.