Η Microsoft διαθέτει σήμερα την πρώτη Windows 11 preview build έκδοση. Οι Windows Insiders μπορούν να την κατεβάσουν από σήμερα και πρόκειται για την έκδοση 22000.51. που περιλαμβάνει πρόσβαση σε ένα νέο Start Menu, διάφορα multitasking features και ένα ανανεωμένο Microsoft Store. Να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες οπτικές αλλαγές που η Microsoft είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμες σε αυτή την preview έκδοση.

Windows 11

Λείπουν ωστόσο, δυο σημαντικά χαρακτηριστικά. Το Microsoft Teams Integration και η υποστήριξη των Android apps. Και τα δυο βρίσκονται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις να την δοκιμάσεις και εσύ, θα πρέπει να προβείς στην εγγραφή στο Windows Insiders program και έπειτα να μεταβείς στο Settings > Update & Security > Windows Insider Program σε μια Windows 10 συσκευή και να ενεργοποιήσεις το Dev Channel.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.