Αργότερα μέσα στο χρόνο, η Microsoft αναμένεται να διαθέσει τα Windows 10 και σε ARM συσκευές. Η ιδέα πίσω από το όλο εγχείρημα, σύμφωνα με τον  Joe Belfiore, είναι να δώσουν στους πελάτες την εμπειρία των Windows 10 σε συσκευές οι οποίες εξοπλίζονται με επεξεργαστή ARM. Οι νέες αυτές συσκευές, λέγεται ότι θα εξοπλιστούν με Snapdragon chipsets και θα προσφέρουν κορυφαία αυτονομία μπαταρίας, με τον Belfiore να προσθέτει ότι η τεχνολογία δεν θα είναι συμβατή με τα ήδη υπάρχοντα handsets.

Το να μπορέσει να τρέξει η Microsoft τα Windows 10 σε ARM συσκευές, σημαίνει ότι θα πρέπει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο UI. Ένας σημαντικός λόγος μιας τέτοια θεώρησης, είναι η διαφορά μεγεθών μεταξύ ενός desktop computer, ενός smartphone και ενός tablet. Παράλληλα, το εγχείρημα της Microsoft για να φέρει τα Windows 10 σε ARM επεξεργαστές, αφορά κυρίως τα smartphones. Όπως είχε επισημάνει και παλαιότερα ο Belfiore, για εμπειρίες smartphone σε ARM, η Microsoft προσφέρει τις συσκευές Windows 10 Mobile.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.