Η vivo παρουσίασε τα X90 series και μαζί τους λάνσαρε τα νέα ακουστικά TWS 3 Pro και TWS 3, ως τους διαδόχους της σειράς TWS 2 που έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι. Τα TWS 3 και TWS 3 Pro φαίνονται πανομοιότυπα μεταξύ τους, έχουν ear tips κατασκευασμένα από υλικό ιατρικής ποιότητας, κάθε ακουστικό έχει βάρος 5 γραμμάρια, και οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν διάφορες λειτουργίες πατώντας στο στέλεχος των ακουστικών.

Τα TWS 3 και TWS 3 Pro είναι εξοπλισμένα με 12.2mm dynamic driver και 3-layer nano-composite διάφραγμα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τη μετάδοση aptX Lossless της Qualcomm για την επίτευξη ασύρματης ποιότητας ήχου χωρίς απώλειες και την ακρόαση ήχου σε επίπεδο CD.

Επίσης, τα vivo TWS 3 και TWS 3 Pro έχουν τη μονάδα ultra-wideband της εταιρείας για πρίμα και μπάσα, καθώς και ήχο surround 360 μοιρών για καθηλωτική εμπειρία. Επιπλέον, διαθέτουν έξυπνη μείωση θορύβου έως 49dB και λειτουργία διπλής διαφάνειας.

Τα TWS 3 και TWS 3 Pro έχουν εξατομικευμένη εμπειρία ακοής που παρακολουθεί την κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο και βελτιώνει την αίσθηση της ακοής του χρήστη. Τόσο το TWS 3 όσο και το TWS 3 Pro είναι εξοπλισμένα με τρία μικρόφωνα που τα καθιστούν τα πρώτα στο τμήμα TWS που υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο HD πλήρους σκηνής και αυτό σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Εκτός από τις προαναφερθείσες προδιαγραφές, το vivo TWS 3 Pro διαθέτει και πρόσθετα χαρακτηριστικά. Είναι το πρώτο Hi-Fi TWS στον κόσμο με ανεξάρτητο chip ήχου. Το Hi-Fi αναφέρεται στην υψηλή πιστότητα και αναπαράγει τον ήχο με μικρή παραμόρφωση δίνοντας αποτελέσματα παρόμοια με την αρχική πηγή ήχου.

Επιπλέον, η βοηθητική λειτουργία ακρόασης των TWS 3 και TWS 3 Pro λέγεται ότι βοηθά τα άτομα με προβλήματα ακοής. Επίσης, τα ακουστικά είναι ικανά να ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του σώματος του χρήστη.

Τα TWS 3 και TWS 3 Pro διαθέτουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης 55ms, σύνδεση πολλαπλών συσκευών, γρήγορη σύζευξη, έξυπνη ανίχνευση τοποθέτησης στο αυτή, μετάδοση κλήσεων και πληροφοριών, μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, και εύρεση ακουστικών.

Η κανονική έκδοση προσφέρει 10 ώρες αυτονομία με ανενεργό το ANC και 40 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Από την άλλη, το μοντέλο Pro είναι ικανό να προσφέρει 6.8 ώρες χρήσης και 30 ώρες συνολικής αυτονομίας.

Το vivo TWS 3 κοστίζει CNY 499 (~68€), ενώ το μοντέλο Pro κοστίζει CNY 999 (~135€). Τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Κίνα και έπειτα σε περισσότερες αγορές. Το απλό θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Νοεμβρίου και το Pro από τις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.