Η αλήθεια είναι ότι ίσως ποτέ στο παρελθόν δεν σε ένοιαζε το refresh rate της οθόνης του smarrphone σου, μέχρι που το OnePlus 7 Pro έκανε το επίσημο ντεμπούτο του. Σε αυτό το άρθρο αναφερόμαστε συνοπτικά στα smartphones που υποστηρίζουν τα υψηλότερα refresh rates και τα παιχνίδια που μπορούν να τρέξουν σε αυτά.

Sharp SH-01 (2015) – Aquos R3 (2019)

Ναι, χάρη στην μοναδική IGZO τεχνολογία οθόνης, η  Sharp τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με τα all screen designs των smartphones και τα 120Hz refresh rates.  To SH – 01 ήταν ίσως το πρώτο τηλέφωνο το οποίο διέθετε μια οθόνη με τόσο μεγάλο refresh rate.  Δυστυχώς όμως τα τηλέφωνα αυτά δεν κυκλοφορούν εκτός της Ιαπωνίας ή πολύ δύσκολα τα βρίσκεις, με αποτέλεσμα τον πραγματικό θόρυβο να τον κάνει μια άλλη συσκευή.

Razer (2017) και Razer 2 (2018)

Η Razer είναι η εταιρεία η οποία έφερε το refresh rate σε ένα μεγαλύτερο τεχνολογικό κοινό παγκοσμίως. Ήταν εκείνο το τηλέφωνο το μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media για την οθόνη των 120Hz όταν κατέφθασε το 2017. Εκμεταλλεύεται και αυτό την τεχνολογία οθόνης IGZO της Sharp. Πραγματικό gaming σε ένα τηλέφωνο είναι κάπως οξύμορο, χωρίς καν να αναφέρουμε την επιβάρυνση της μπαταρίας από το refresh rate αυτό, ωστόσο όμως οι συσκευές της Razer ξεκίνησαν την τάση των gaming phones.

Asus ROG

Τι θα ήταν ένα Republic Of Gamers franchise χωρίς το δικό του smartphone; Λίγο μετά την διάθεση του δεύτερου gaming smartphone της Razer, η Asus κυκλοφόρησε και αυτή το δικό της ROG smartphone. Αν και η OLED οθόνη της συσκευής προσέφερε refresh rate ως 90Hz, το όλο design του είχε καταφέρει να κλέψει καρδιές. Και το καλύτερο, έρχεται με τον δικό του controller και ένα πλήθος άλλων αξεσουάρ.

Nubia Red Magic 3

Το sub brand της ΖΤΕ, η Nubia εξέπληξε τους πάντες όταν κυκλοφόρησε ένα gaming smartphone – τέρας, το Nubia Red Magic. Πρόκειται για την τρίτη έκδοση της σειράς, εξοπλισμένη με Snapdragon 855, 90Hz refresh rate ακόμη και ανεμιστήρα.

OnePlus 7 Pro

Το συγκεκριμένο smartphone δεν θέλει πολλές συστάσεις. Αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της OnePlus  η οποία σου προσφέρει το 90Hz refresh rate εκ προεπιλογής στο interface αλλά και κατά τη διάρκεια του scrolling στον browser ή σε εφαρμογές. Όχι όμως στα video καθώς το τηλέφωνο μεταβαίνει στα 60Hz για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Τα Android παιχνίδια με υποστήριξη για αυτά τα τηλέφωνα:

8. Ballz

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.