Η παρουσίαση των Huawei Mate 40 είναι σε λίγες ώρες και έχουμε στα χέρια μας τα τελευταία leaks και teasers. Μπορεί να έχουν διαρρεύσει όλες οι πληροφορίες που ενδιαφέρουν το κοινό, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για κάτι ακόμα.

Πρώτα έχουμε ένα βίντεο που διαφημίζει τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση των Huawei Mate 40. Ένας τύπος αδειάζει ένα ποτήρι με γάλα – aka τη μπαταρία – και μετά το βάζει πάνω σε μία βάση – aka wireless charging pad – και το ποτήρι γεμίζει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Μετά έχουμε ένα βίντεο που κάνει tease τις ταχύτητες που προσφέρει το 5G – και θα υποστηρίζουν τα Huawei Mate 40. Ο τύπος πετάει ένα σωρό “αρχεία” σε μία μεγάλη φωτεινή τρύπα και τα παίρνει σε χρόνο ρεκόρ μία τύπισσα στην άλλη άκρη του “τούνελ”. Μετά ένας τυπάκος ταλαιπωρείται να στείλει ένα αρχείο σε μία μικρότερη τρύπα – aka 4G.

Για το τέλος άφησα τις τιμές. Το Huawei Mate 40 Pro εμφανίστηκε στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώ για την έκδοση των 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Περισσότερα σε λίγο που είναι η παρουσίαση των smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.