Τα νεότερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου της Sony, τα WH-1000XM5, είναι εδώ και πάνε την ακύρωση θορύβου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χάρη σε δύο επεξεργαστές που ελέγχουν οκτώ μικρόφωνα. Το αποτέλεσμα είναι «πρωτοφανής» ακύρωση θορύβου, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία ακρόασης και παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα κλήσης.

Επίσης, τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν τον κωδικοποιητή ήχου LDAC. Αυτό σημαίνει ότι μεταδίδουν πολύ περισσότερα δεδομένα από τα παραδοσιακά ακουστικά Bluetooth, δίνοντας στους χρήστες ήχο υψηλής ανάλυσης.

Sony WH-1000XM5 Launch

Τα Sony WH-1000XM5 υποστηρίζουν τον Google Assistant, την Alexa της Amazon, και τη Siri της Apple, διευκολύνοντας τον έλεγχο της μουσικής, τη ρύθμιση υπενθυμίσεων, την επικοινωνία με φίλους, και πολλά άλλα. Επιπλέον, το Speak-to-Chat σταματάει αυτόματα τη μουσική όταν ο χρήστης αρχίσει να μιλάει.

Τα WH-1000XM5 φέρεται να έχουν 30 ώρες αυτονομία, και η γρήγορη φόρτιση υποτίθεται ότι μπορεί να προσφέρει τρεις ώρες αυτονομία με μόνο τρία λεπτά φόρτισης. Θα είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο, στα τέλη Μαΐου, στα 420 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.