Η Sony δυσκολεύεται στην αγορά των smartphones, αλλά σε κάποιους άλλους τομείς τα πάει καλύτερα. Η εταιρεία μόλις αποκάλυψε τα TWS ακουστικά WF-1000XM4. Οι προκάτοχοι τους ήταν από τα καλύτερα ακουστικά που μπορούσε να αγοράσει κάποιος στο εύρος τιμής τους και η Sony ισχυρίζεται ότι τα XM4 είναι ακόμα καλύτερα. Όσοι τα θέλουν θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί κοστίζουν 279,99 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα για τα προϊόντα ήχου της Sony, τα 1000X είναι τα κορυφαία ακουστικά της. Τα WF-1000XM4 είναι τα αντίστοιχα TWS των ακουστικών ακύρωσης θορύβου WH-1000XM4, τα οποία κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η εταιρεία υπόσχεται μέχρι 12 ώρες αυτονομία με μία φόρτιση και άλλες 24 ώρες με την επανασχεδιασμένη θήκη φόρτισης.

Sony WF-1000XM4 launch

Αν και τα buds έχουν μικρύνει είναι ακόμη μεγάλα σε σύγκριση με τα περισσότερα TWS ακουστικά, αλλά είναι πολύ μικρά σε σύγκριση με τα XM3. Τα WF-1000XM4 έχουν επίσης υποστήριξη για τον κωδικοποιητή ήχου LDAC HD, βελτιωμένη επεξεργασία AI με DSEE Extreme, speak-to-chat, και βελτιωμένο Active Noise Cancellation. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό προέρχεται από τα over-ear ακουστικά WH-1000XM4.

Τα τελευταία 1000X της Sony είναι διαθέσιμα στο Amazon και αργότερα θα κυκλοφορήσουν σε περισσότερους online και offline εμπόρους. Την τιμή τους την είπαμε ήδη, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα είναι δύο, μαύρο και ασημί/γκρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.