Η Sony ανακοίνωσε τα νέα TWS ακουστικά , τα οποία έχουν μοναδικό open-air σχεδιασμό και δεν απαιτεί τη χρήση των γνωστών eartips σιλικόνης. Μπορείτε να τοποθετείτε τα ακουστικά στα αυτιά σας με το “donut” που διαθέτουν και σύμφωνα με την εταιρεία εφαρμόζει σχεδόν σε κάθε αυτί.

Sony LinkBuds Launch

Τα LinkBuds έχουν μια τρύπα που βασικά είναι ένας open ring driver και επιτρέπει να ακούτε μουσική ενώ παράλληλα ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντος. Κατά τα άλλα, έχουν 12mm driver, επεξεργαστή V1, προσφέρει αναβάθμιση ήχου DSEE, και το ζυγίζουν 4 γραμμάρια το καθένα.

Επίσης, τα Sony LinkBuds έχουν πιστοποίηση IPX4 – είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το πιτσίλισμα, Adaptive Volume Control που βελτιστοποιεί τη μουσική στον ήχο σύμφωνα με τον περιβάλλοντα θόρυβο, και σύμφωνα με την εταιρεία 5.5 ώρες αυτονομία που φτάνει τις 17.5 ώρες με τη θήκη φόρτισης.

Sony LinkBuds Launch

Τα LinkBuds είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα και η τιμή τους 180€.

Sony LinkBuds Launch

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.