Η Consumer Technology Association, διοργανωτής της CES, ανακοίνωσε τα CES 2021 Innovation Awards Honorees. Σε 28 συνολικά κατηγορίες, αμέτρητες συσκευές, τεχνολογίες, και πλατφόρμες, παλεύουν για μία θέση στην κορυφή, για να μπορούν να λένε ότι άφησαν το σημάδι του στον κόσμο της τεχνολογίας.

Στην κατηγορία “Mobile Devices” των CES 2021 Innovation Awards έχουμε συνολικά οκτώ τηλέφωνα. Το Samsung Galaxy A51 5G έχει πολύ καλή αξία και το OnePlus 8 Pro θεωρείται ότι είναι ηγετικό smartphone.

Το Asus ROG Phone 3 μαζί με το ROG 3 Kunai Gamepad βραβεύθηκαν για το απλό φουτουριστικό gaming σχεδιασμό τους, το σύστημα ψύξης του τηλεφώνου, και τον premium ήχο. Οι ειδικοί λένε ότι καταργούν τα όρια ανάμεσα σε κονσόλες και τηλέφωνα.

Από την άλλη έχουμε το TCL 10 5G UW που είναι διαθέσιμο μόνο σε έναν πάροχο στις ΗΠΑ, αλλά βραβεύθηκε για το ασυνήθιστο design της κάμερας του και τα περίεργα ονόμα σχεδόν όλων των χαρακτηριστικών του. Βλέπε 6.53” Full HD+ NXTVISION οθόνη, Super Bluetooth δυνατότητες διαμοιρασμού ήχου, και την NXTVISION 48 MP AI-powered τριπλή πίσω κάμερα.

Τα υπόλοιπα τέσσερα τηλέφωνα είναι τα LG Wing, LG Velvet 5G, Samsung Galaxy Z Flip 5G, και Samsung Galaxy Note 20 5G / Note 20 Ultra 5G. Όλα κέρδισαν μία θέση στα CES 2021 Innovation Awards για αυτονόητους λόγους. Το ένα έχει καινοτόμο σχεδιασμό οθονών, το άλλο ιδιαίτερο design καμερών, το τρίτο είναι ίσως το πρώτο ολοκληρωμένο foldable, και για τα Note δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ιδιαίτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.