Τα έχουμε πει τόσες φορές, η Samsung είναι ο βασιλιάς των ενημερώσεων. Πολλές φορές βάζει τα γυαλιά ακόμα και στη Google που αναπτύσσει το Android. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ξεκινά δυνατά το 2024 διαθέτωντας τα security patch Ιανουαρίου του Android στο Galaxy Z Flip 4.

Δεν έχουν περάσει καν δύο ολόκληρες ημέρες από την έλευση του 2024 και η Samsung αναβαθμίζει το πρώτο Android smartphone στον κόσμο με τις ενημερώσεις ασφαλείας του πρώτου μήνα του έτους για το λειτουργικό σύστημα.

Η ενημέρωση έχει κωδικό έκδοσης F721BXXS4EWL5 και είναι διαθέσιμη σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, με περισσότερες να προστίθενται στη λίστα. Δυστυχώς, δεν έχουμε το Samsung Galaxy Z Flip 4 στα χέρια μας για να επιβεβαιώσουμε ανα αναβαθμίζεται στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.