Η σουίτα Samsung Knox είναι μία από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων και ο κορεατικός τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε ότι η Knox βοηθά την Bottneuro AG στο έργο της για την διακοπή της εξέλιξης της νόσου του Alzheimer.

Η Samsung και η Bottneuro συνεργάστηκαν όταν η Bottneuro AG αποσχίστηκε από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας το 2021. Παρόλο που δεν υπάρχει ικανοποιητική μέθοδος θεραπείας ικανή να σταματήσει τη νόσο, τα Samsung Galaxy Tab S8+ βοηθούν στην καταπολέμηση του Alzheimer ή άλλες μορφές άνοιας, η Bottneuro χρησιμοποιεί δεδομένα 3D MRI και PET ειδικά για τον ασθενή για να εντοπίσει περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζονται. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί έναν τρισδιάστατα εκτυπωμένο νευροδιεγέρτη Miamind για την ηλεκτρική διέγερση αυτών των περιοχών.

Ο νευροδιεγέρτης Miamind είναι συνδεδεμένος σε ένα Samsung Galaxy Tab S8+ Enterprise Edition. Το tablet ελέγχει τον νευροδιεγέρτη, μεταδίδει δεδομένα θεραπείας και απλοποιεί τις λειτουργίες μέσω ενός γραφικού περιβάλλοντος. Το tablet, μαζί με τον τρισδιάστατα εκτυπωμένο νευροδιεγέρτη, παρέχεται στους ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η όλη διαδικασία υποστηρίζεται περαιτέρω από τη σουίτα Samsung Knox, συμπεριλαμβανομένων των Knox Manage, E-FOTA, KAI, KSP και Knox Configure. Μέσω του Knox, η Bottneuro μπορεί να προρυθμίσει αυτόματα τα tablet Galaxy Tab S8+ Enterprise Edition ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες χρήσης της συσκευής με τον τρισδιάστατα εκτυπωμένο νευροδιεγέρτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.