Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ένας κατασκευαστής όσον αφορά την υποστήριξη των συσκευών του, όπως η Samsung για παράδειγμα στη προκειμένη περίπτωση, έρχεται η στιγμή που ένα smartphone θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις. Η Samsung έχει υποσχεθεί τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android λύνοντας ένα από τα βασικά προβλήματα για κάθε χρήστη Android smartphone που θα επιλέξει τις συσκευές της.

Στη πράξη, όπως σημειώνει το sammobile, η σειρά Galaxy S21 series και οποιοδήποτε S flagship smartphone που ήρθε μετά από την εν λόγω οικογένεια θα πάρουν τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android. Το ίδιο ισχύει για τα Galaxy A33, Galaxy A53, Galaxy A73.

Δημοφιλείς συσκευές που δεν θα εξοπλιστούν με το One UI 6.0

Το Android 13 θα είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση για πλήθος Samsung Galaxy συσκευών και τα tablets. Η λίστα που υπάρχει ακριβώς από κάτω περιλαμβάνει τις συσκευές που δεν θα πάρουν Android 14 και One UI 6.0 αλλά θα συνεχίσουν να λαμβάνουν security patches. Αν η συσκευή σου τρέχει μια παλαιότερη έκδοση από το Android 13 και δεν βρίσκεται στη λίστα, ούτε αυτή θα λάβει το Android 14.

Galaxy S10 Lite
Galaxy S20 FE
Galaxy S20 / Galaxy S20+ / Galaxy S20 Ultra
Galaxy Note 10 Lite
Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Z Flip (LTE/5G)
Galaxy Z Fold 2
Galaxy A22 (LTE/5G)
Galaxy A32 (LTE/5G)
Galaxy A51
Galaxy A71
Galaxy Tab A8
Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab S6 Lite (2020)
Galaxy Tab S7 / Galaxy Tab S7+

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πότε θα διαθέτει το Android 14-based One UI 6.0 update, ωστόσο αναμένεται αυτό να καταφθάσει σε επιλεγμένα Galaxy smartphones και tablets πριν το τέλος του 2023. Το Galaxy S23, το Galaxy S23+ όπως και το Galaxy S23 Ultra θα είναι ίσως οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν το Android 14 και το One UI 6.0 ακολουθούμενες από παλαιότερες συσκευές της σειράς Galaxy S όπως και τα επερχόμενα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.