Ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει τα Samsung Galaxy Note 20 και αρχίσαμε να μιλάμε για τα Samsung Galaxy S21. Όπως και να έχει, όταν το leak ασχολείται με κάτι σημαντικό δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Ένας leakster του Twitter, o Mauri QHD, ανέφερε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S21, οι οποίες προέρχονται από το εσωτερικό της εταιρείας. Σύμφωνα με τον leaker, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια εξετάζει το ενδεχόμενο χρήσης του Snapdragon 865 στα επόμενα S flagship της, για διάφορους λόγους.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η εταιρεία θέλει η τελική τιμή των Samsung Galaxy S21 να είναι χαμηλότερη ή να μην παρουσιάσει αύξηση – σε σύγκριση με τα Samsung Galaxy S20 – και ταυτόχρονα να έχει μεγαλύτερο κέρδος.

Επιπλέον, ο leakster σημειώνει ότι η εταιρεία σχολιάζει, πως με τον Snapdragon 865 θα μπορούσε ακόμα και να μειώσει τις τιμές των Samsung Galaxy S21, έχοντας παράλληλα μεγαλύτερο κέρδος, από ότι θα είχε αν κυκλοφορούσε τα smartphones με Snapdragon 875 σε υψηλότερες τιμές.

Το τελευταίο πράγματα που σημειώνει ο leaker είναι ότι ο Exynos 1000 θεωρείται καλύτερος από άλλα παλαιότερα chip, και λογικά θα έχει ανταγωνιστικό κόστος; Ενώ από την άλλη ο Snapdragon 875 είναι υπερβολικά ισχυρός και οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θα ενδιαφερθούν για αυτή την επιπλέον ισχύ. Άρα, η εταιρεία δεν βρίσκει λόγο να τον χρησιμοποιήσει στα Samsung Galaxy S21.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Editor αυτό το σάιτ δεν έχει ; Με εκπλήσσει πώς κατάφερε να ανέβει αυτό το άρθρο και μου το πρότεινε κιόλας το Google News. Μας βγήκαν τα μάτια. Κοιτάξτε άλλη φορά να κάνετε τουλάχιστον έναν έλεγχο στα άρθρα σας πριν τα ανεβάσετε, ντροπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.