Στις 5 Αυγούστου είναι η παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 20. Από τη στιγμή που δεν έχει μείνει τίποτα το οποίο δεν ξέρουμε για τα flagship phablets, οι leakers και οι tipsters άρχισαν να ασχολούνται με τα Samsung Galaxy S21, ή 30 όπως τα ονομάσει η εταιρεία τέλος πάντως.

Πρόσφατα μάθαμε ότι τα Samsung Galaxy S21 θα έχουν όλα τον Exynos 1000, και όλοι ενθουσιάστηκαν – όσο μπορεί κανείς να ενθουσιαστεί για έναν Exynos. Λίγες ημέρες μετά, ο tipster του Twitter Mauri QHD ήρθε για να καταστρέψει τις ελπίδες των οπαδών της σειράς S.

Σύμφωνα με τον tipster, μόνο το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έχει Exynos 1000. Το βασικό μοντέλο θα έχει τον Exynos 992 ή ακόμα και τον Exynos 991, και μάλιστα χωρίς τη GPU της AMD. Για το Galaxy S21+ ο Mauri QHD δεν αναφέρει κάτι, γιατί μάλλον δεν έχει κάποια πληροφορία.

Επιπλέον, ο ίδιος λέει ότι η εταιρεία εξετάζει τη χρήση ακόμα και του Exynos 990, κάτι που θα απογοητεύσει πλήρως του καταναλωτές. Τέλος, ο Mauri QHD σχολίασε ότι η Samsung εξετάζει την μετονομασία των Exynos… λες και αυτό θα αλλάξει κάτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.