Τα Galaxy S20 και S20+ που μόλις ανακοινώθηκαν βασίζονται στην επιτυχημένη formula της S10 γενιάς, με σημαντικές προσθήκες στην οθόνη, στην μπαταρία και ειδικά στην κάμερα. Σημειώστε ότι το Galaxy S20 Ultra είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία και θα αναφερθεί σε διαφορετικό άρθρο.

Samsung Galaxy S20+

Το Samsung Galaxy S20+ έχει Dynamic Amoled οθόνη με 120Hz refresh rate, για πρώτη φορά σε συσκευή της Samsung. Το panel έχει  1440p+ ανάλυση με υψηλότερο aspect ratio σε σχέση με πριν και πιο συγκεκριμένα 20:9. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η συσκευή είναι η ίδια στο φάρδος με το S10+ αλλά λίγο υψηλότερη. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, έχει τον ολοκαίνουργιο 12MP αισθητήρα με μεγάλα 1.8µm pixels σε σύγκριση με τα 1.4µm pixels στα S10 τηλέφωνα. Έχει επίσης /1.8 aperture και  optical image stabilization (OIS).

Η telephoto camera από την μεριά της διαθέτει τον υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρα που έχει τοποθετηθεί σε zoom camera και πιο συγκεκριμένα μια των 64MP που η Samsung διαφημίζει ότι καταφθάνει με 3x hybrid zoom και ως 30x “Super Resolution Zoom”. Αυτό το module έχει επίσης OIS και φέρνει  aperture της τάξεως f/2.0. Το 64MP module είναι επίσης υπεύθυνο για την εγγραφή 8K video – Τα τρία Galaxy S20 είναι τα πρώτα που προσφέρουν ένα χρηστικό 8K recording. Σημειώστε, ότι ένα απλό frame από ένα 8K video είναι 33MP, υψηλότερο από την ανάλυση μιας στατικής φωτογραφίας πολλών σύγχρονων gadgets.

Από την μεριά της, η ultrawide angle κάμερα έχει έναν 12MP αισθητήρα κάτι που συναντάμε και στα τρία S20 μοντέλα. Το Plus έχει επίσης μια DepthVision camera για portrait φωτογραφία και depth-based effects.

Το Samsung Galaxy S20+ εξοπλίζεται με τον Snapdragon 865 ή τον Exynos 990. Έρχεται με 5G συνδεσιμότητα, αν και κάποιες χώρες θα λάβουν τα 4G μοντέλα.  Η βασική έκδοση ξεκινά από τα 8GB RAM και 128GB storage αλλά υπάρχουν  επιλογές και για άλλες εκδόσεις: 12GB RAM και ως 512GB storage. Με το microSD slot μπορείς να επεκτείνεις την χωρητικότητα ως τα 1TB. Το τηλέφωνο έχει μια μπαταρία 4.500 mAh και υποστηρίζει 25W ενσύρματης φόρτισης χρησιμοποιώντας τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στο κουτί. Μπορεί επίσης να φορτίσει ασύρματα στα 15W και να λειτουργήσει σαν ενσύρματο ή ασύρματο powerbank για άλλα gadgets.

Samsung Galaxy S20

Χωρίς την ύπαρξη κάποιου e μοντέλου φέτος, το Samsung Galaxy S20 είναι το μικρότερο από τα τρία. Διαθέτει οθόνη 6.2 ιντσών και έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος σαν τον προκάτοχό του. Φέρει 120Hz οθόνες και 1440p+ resolution. Η 10MP selfie κάμερα δεν έχει αλλάξει πολύ από τη γενιά του S10, αλλά η οπή είναι μικρότερη πλέον και βρίσκεται στο κέντρο. Το S20+ έχει την ίδια κάμερα μπροστά.

Όσον αφορά την οπίσθια κάμερα του galaxy S20, χρησιμοποιεί το ίδιο 12MP κύριο module, ενώ διαθέτει και μια 64MP telephoto camera και μια 12MP ultrawide angle σαν το Plus μοντέλο. Η μόνη διαφορά είναι η έλλειψη του DepthVision sensor. Η εταιρεία επιλέγει σαρωτές εντός οθόνες τύπου ultrasonic. Η μπαταρία του είναι των 4.000 mAh και το τηλέφωνο υποστηρίζει 25W γρήγορης ενσύρματης φόρτισης. Επιπλέον η συσκευή φέρει Snapdragon 865 ή Exynos 990, μαζί με 8 ή 12GB RAM. Η μόνη επιλογή αποθηκευτικού χώρου εδώ  είναι τα 128GB, αλλά και πάλι υπάρχει microSD αν το χρειαστείτε.

Οι συσκευές θα υποστηρίζουν 5G

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.